måndag 4 maj 2015

Släpp Virgo lös, det är vår!

Som ni märkt så har bloggen varit väldigt fattig på inlägg under våren. Detta pga brist på motivation från moi, bloggerskan. Men vad har en då fina lagkamrater till? Jo, det hjälper när andra stjälper. Därför har jag nu möjlighet att ge er bloggens första gästinlägg. Skriven av vår eminenta back och powerpoint-maker Saltås!



Med en ny tränare, en ny säsong, och ett nytt lag nu har vi kört igång säsongen 2015 på riktigt!

Både träningsmatcher och DM har spelats innan det var dags för seriestart. Under träningsmatcherna märktes det att våran relativt nya trupp inte var särskilt samspelt och många fick prova på nya positioner för att vi skulle hitta en bra spelstruktur. Men Virgoiter är kämpar och vi ger oss aldrig, det blir bara bättre och bättre!

Sen blev det då i alla fall en DM-match på Heden där Landvetter IF stod som motståndare. Det var en tidig morgon i mars och Virgo hade skrapat ihop 11 spelare. En lördagsmorgon som denna visade sig inte vara helt ultimat för vårt så sociala lag. Efter att ha släpat oss ner till Heden visar det sig att omklädningsrummen inte var upplåsta! Fler lag började ansluta sig till Hedens omklädningsrum men ingen hade nyckel. Det var superkallt ute och att byta om snabbt i en buske var inte ett alternativ. Men kreativa som vi är hittade vi Hotel Allén, ligger i anslutning till Heden, och där frågade vi om det fan möjligthet att byta om där. Gladeligen sa personalen att de absolut kunde hjälpa oss och vips så förvandlades foajén till Virgos omklädningsrum. Hotel Allén var utan tvekan dagens hjälte! Matchen däremot startade med en skada efter 5 min, och Virgo genomförde matchen med tio spelare som så småningom slutade med förlust… Men vi var inte bittra, för efter matchen väntades bastu och sen årets första solning på klubbstugans nya terrass uppe vid Mossens IP.


 Foajén på Hotel Allén aka Virgos omklädningsrum

Vi har även hunnit med andra sociala event under våren. I mars var det volleyboll som stod på schemat! Med bra uppslutning tog sig hela laget ut till volleybollplanerna i Kviberg där det bjöds på bra underhållning och ett volleybollspelet av högsta klass från vårt fantastiska lag. Vilka CHAMPS!


Senare i april var det även dags för inkilning och kick-off! Nästan halva spelartruppen skulle kilas in och förväntningarna var höga på årets låt som skulle komponeras ihop av nyförvärven. Och vilken uppvisning det blev med käck refräng, ”IK IK Virgolag som att komma hem ett tag du måste klä dig svart och rött och inte vara bakistrött!”. Överlag var det en mycket lyckad kväll med mycket skratt, dans och ståhej som avrundades med en sväng på avenyn.

                     Det inkilade från vänster:
Maja, Jossan, Carro, Dahla, Klara, Louise, och Eva







   Virgotårta á la Cissi!



Festen fortsatte till Dancing D



Efter försäsongens slit, svett, sprit och ståhej var det äntligen dags för seriepremiär mot Zenith. Det är nu det drar igång med buller och bång. Fyra matcher har spelats i serien varav resultatet hitills är: 1 vinst, 1 oavgjord, och 2 förluster. Trots två förluster ser det lovande ut inför resten av säsongen. Vi är bra med i matcherna och det är bara det där lilla sista som fattas…

       Uppvärmning inför Kode-matchen på riktigt gräs!


Kika även in på matchreferaten från tidigare matcher för en up-date på våran hemsida och så ses vi på Guldheden Södra imorgon kl 19:30 då vi tar emot gästande BK Häcken!


/ Saltås

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar