fredag 10 oktober 2014

Torsdag, kassar och träning

Svenska Mässan

 Om jag säger orange. Då svarar nog några virgoiter: kassar. För tisdag, onsdag och torsdag har vi stått och delat ut tomma orangea kassar för ett företag på Svenska Mässan. Ett jobb som krävde viss tålamod för det blev lätt långtråkigt eftersom besökarna verkade komma lite i flock och på bestämda tider. Men då gällde det bara att vara kreativ för att få tiden att gå. Det byggdes exempelvis pyramider av kassar, fräckt och uppskattat. Summa summarum så var företaget väldigt nöjda med våran insats tjejer. Vi har tydligen delat ut runt 7500 kassar!
  
Bästa med mässan: 
  • Att laget får in klirr i kassan  
  • Alla gratis prylar att ta med hem (pennor och plåster for the win!)  
  • Gratis kaffe, godis, popcorn mm. 
  • Att en lyckades pracka på en man en kasse när han går hem från mässan med orden: DU måste ju ha en souvenir...
                 Cissi får till en trendig kjol av kassar, helt rätt färg för hösten. Spot on!
Träning
Ikväll var vi 12st på träningen. Började som vanligt med uppvärmning och ADR, eller som Jonatan sa: "Gör er ADHD-övning nu" (jaha du Rasmussen och vad vill du ha sagt med det?)
Efter det körde vi den härliga kvadraten, sen en längre passningsövning, skott och avslutningsvis det som alla i princip alltid längtar till, spel. 
Där var det riktigt bra tempo ifrån båda lagen, fina passningar och läckra avslut. 
Träningen i alla ära men höjdpunkten för kvällen var faktiskt att se våra två nyförvärv träna för första gången. Klara och Louise, grymt bra jobbat! Såg hur glad Jens var för att se att vi fått ytterligare två stabila backar till laget. Välkomna till Virgo tjejer!


 Några av våra nyförvärv den här hösten. En trio grymma backar: Louise, Klara och Hedvig.

Rundar av det här inlägget med en punkt som kommer att återkomma i bloggen, nämligen DAGENS OUTFIT! Denna veckan är det Rebecka som sätter stilen. (Även hon är ett nyförvärv denna höst, en riktigt farlig anfallare.)
 Rebecka har kvällen till ära matchat lila skor med rosa underställsbyxor, svarta shorts och en Hovås/Billdal-tröja (vi tejpade över klubbmärket). Hon toppar det hela lite casual med en limegrön väst. Motivering till klädvalet: 
"Färgexplosion! Sommarkollektionen möter höst. Man måste ju piffa till med lite färg när det är mörkt ute."

Än en gång riktigt bra jobbat idag tjejer. Ses på söndag!

/Virgobloggerskan

1 kommentar: