tisdag 28 oktober 2014

Rumpan bar


Sista matchen

Tolv trosor och en bar ställde i söndags eftermiddag upp mot IF Warta en sista gång för säsongen. De som sades eller mer konstaterades i omklädningsrummet var väldigt enkelt, vi skulle bara gå för vinst. Det fanns inget annat i vår värld. Vi blev tillsagda att köra en nygammal taktik, att ligga lite längre ner i defensiven och låta Warta spela runt bollen för att sen klippa den när de slängde iväg sina långbollar. 
Hur gick då den här taktiken? Jo men vi blev ett med den kraftiga vinden och vann med 7-1. Succédrag från coachen och ett Virgo som styrde matchen rakt igenom. Ett skönt avslut på en mindre bra serie. Vi slutar tvåa och bevisar att vi kan få till målen bara vi tror på oss själva, tar det lugnt och peppar varandra i med och-motgång. Att vi har spelare som, när det krävs, behärskar olika positioner på ett exeptionellt sätt är också en otrolig styrka i vår trupp.

 
  När Vickan säger IK då svarar vi VIRGO

Glada och trötta rundade vi av den här säsongen på vårt stammishak, Johannebar. En Virgoburgare efter vinst är som att få sätta på sig rena trosor efter match, UNDERBART.
Tack för den här säsongen brudar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar