onsdag 8 oktober 2014

Från sju till tre


I går kväll skulle Virgo ha mött L8 Marta IF. Märk "skulle", för i måndagskväll kom beskedet att L8 Marta IF utgått från serien. Det är det fjärde laget för i år, Älvängens IK syns dessvärre inte i tabellen nedan då de lämnade serien innan start. Serien har alltså gått från sju lag, till tre. 

Div 4 DAM Göteborg
 







Vad ska man säga? Självklart är det här en besvikelse. Vi är fotbollspelare och fotboll är det vi vill spela. Annars hade vi då aldrig gått med i ett lag, och lagt ner tid på träning. För spelet, känslan och gemenskapen. 
Tycker det är ytterst tråkigt när ett lag tvingas dra sig ur serien. Känner verkligen med de eldsjälarna som kämpar in i det sista. Det måste vara ett tungt och tufft beslut för de som är kvar. Att ställas inför den bittra sanning, de har inte tillräckligt många spelare. Kanske beror det på sjukdomar, skador, studier som blir för mycket eller arbeten som sänker närvaron. Det är klart inte lätt att veta inför varje säsong hur stor truppen kommer vara i slutet. Vi hade själv lite klent på spelare innan säsongsstarten. Men på ett magiskt sätt har vår trupp blivit större.
















Nu är det två matcher kvar. Sävedalens IF den 14/10 och IF Warta den 26/10. Låt oss ge järnet i dessa och se till att vi håller vår andraplats. För vi vet i nuläget inte i vilken division det blir spel i nästa år och då kan den placeringen vara guld värd.

/Virgobloggerskan



































































































































































Inga kommentarer:

Skicka en kommentar