fredag 24 oktober 2014

Testing, texting, 1 2 3

I lördags var det fest

Eller drinkkväll, drinkfest säger vi. Eftersom vi inte hade match i helgen, utan "bara" träning på söndagen passade detta utmärkt. (Stackars Jens som lite för ofta får träna ett slappt gäng på söndagarna)
I en vacker lägenhet nära klubbstugan körde vi på ett bra tag sen vankades utgång.

Hmm, vem är hen längst till vänster?

Söndagsträningen

Pay back is a bitch tänkte Jens. För efter uppvärmningen körde vi kvadraten. Sen fortsattes det med en konditionsträning två och två och ytterligare en där vi blev uppdelad i tre stationer. Avslutningsvis körde vi skott på mål där vi alternerade med att passa och gå på retur. En träning i ständig rörelse. Precis vad som önskats när hälften av gruppen vaknade upp efter lördagens bravader...


IT-möte på en tisdag

Medverkande:
  • Styrelsens nagel i ögat
  • Hemsidefixarn
  • Bloggaren
  • De två som styr facebook
Vi kände att det var dags att ta tag i viktiga frågor angående hemsidan och vår egna lagsida. Strukturen runt de, vad vi skulle kunna förbättra och ändra. Resultatet blev bra. Tycker alla ska in och kika på www.ikvirgo.se . Kolla läget och sen klicka er vidare till damsidan. Där inne har bland annat välkomsttexten ändrats lite. Bloggen går att klicka på som direktlänk i vänsterspalten. Truppen har fräschats upp med tillfällig bild under tiden som vi jobbar på att samla in personbilder samt beskrivningar om spelarna. Det här är ett arbete som kommer ske under hösten. Så håll ut, var nyfiken och klicka in lite då och då!   

 
Altås snapchattar en när man faktiskt sitter vid samma bord. Men det är ju bra att man får en update och koll på läget var man är i livet.



Torsdagsträningen

Då bloggaren själv inte kunde närvara pga en hals fylld med rakblad så är det lite svårt att ge en beskrivning. Har försökt luska lite bland mina kamrater och det närmsta jag kom var att den var kul, att en av våra kaptener (Ida) klagade på sin ålder (men tydligen är hon inte så gammal som en trott) när hon ej fick på sig byxorna och att vår målvakt spottade ner alla västar med en slemmig spottloska.
Sist men inte minst så kom lagets filosof och poet, Kristin, på en vacker dikt för alla kvällar vi sliter i regnet på Guldheden Södra:  

Det bästa är att spela fotboll när det regnar lite lätt, 
då blir man med träning ett.



 



1 kommentar: