fredag 28 april 2017

Stark första halvlek i Mölndal igår

Där! Där bakom gänget på bilden är ett stängsel som är jättebekvämt att hänga mot när en kollar hemmapremiär på Guldheden Södra på söndag kl 16:15

Tre matcher på raken

På torsdagen började vi vårt intensiva matchande och som motståndare stod Mölndal. I en bitande aprilkyla var det motståndarna som fick det sista ordet. Vi tog med oss från senaste matchen och var med redan från start mot Mölndal, som ställde upp med en offensiv formation.
Mölndal visade snabbt att de var bekväma med bollen och började rulla igång ett fint passningsspel. En bit in i första halvlek testar dem Cissi men hon visar, trots sin huvudvärk, att hon är en klippa i buren. Till slut får Mölndal igenom en boll i djupled, där vi inte riktigt lyckas täppa igen, och dom får in bollen bakom Cissi, 1-0. Tjejerna börjar direkt prata ihop sig och stänger sedan igen den luckan som uppstod. Vi börjar även få loss bollen och kunna starta ett eget anfallsspel. Peder lyckas slunga iväg ett riktigt bra skott mot mål men där är Mölndals målvakt med och kan styra undan bollen. Mölndal går in i halvtidsvilan med en 1-0 ledning. I andra halvlek blir tempot lite högre från båda håll och vi kanske stressar upp oss en aning. Vi får fokusera mycket på försvarsarbetet i andra halvlek och det blir rejäla duster från båda håll. Tyvärr får vi en hel del smällar och blir tvungna till flera byten, som gör det lite snurrigt även på planen. I ett nytt försök får Mölndal igenom ännu en djupledsboll som de lyckas rulla in bakom Cissi.
2-0 är ett faktum vilket även blir slutresultatet. Vi är självklart inte nöjda, för vi är vinnarskallar hela bunten och vet om att vi har lite att jobba med inför hemmapremiären mot Mölnlycke, men vi ger oss inte utan fokuserar på att ta med oss tre från premiären.

Stort plus till Cissi, som än en gång, gör en jättematch och räddar oss flera gånger.

/Coach M

Ja på söndag är det då hemmapremiär och jag upprepar infon att klockan 16:15 på Guldheden Södra kan du fira Valborg med att se på fotboll. Kom kom kom! Vi vill ha ert stöd och vi vill ta tre poäng.